McHale produktprogram

(Selges kun av Traktor & Landbruk i Rogaland)

Slåmaskiner

Sprederiver

Samleriver

Kombipresser fastkammer

Kombipresser variabelkammer

Rundballepresser

Singelpresser variabelkammer

Rundballepakker high speed

Rundballepakkere svingbord

Rundballepakkere 3-pkt satellitt

Firkantballepakker

Halmspreder

HÃ¥ndteringsutstyr

Brosjyrer

Made in Ireland

McHale er en familieeid virksomhet, som ble etablert av brødrene Padraic og Martin McHale. I de siste 30 år har de utviklet en rekke med spesialiserte landbruksmaskiner med fokus på ballepresse og rundballepakkere for produksjon av rundballet og firkantballet silofôr, og rundballer av høy og halm.

I de tidligere år spesialiserte McHale seg i produksjonen av rund og firkantballepakkere. I 2002 gikk McHale inn i rundballepakkermarkedet med introduksjonen av Fusion Integrert rundballepresse/pakker.

Fra 2004 utviklet McHale rekken med F5 rundballepresser som består av tre rundballepresser med fastkammer.  F5400 rundballepresse uten kniver, F5500, en 15-knivers rundballepresse og F5600, en fullstendig automatisk 25-knivers rundballepresse.  I 2009 utviklet McHale V6 variabelt kammer eller beltedrevet rundballepresse.

McHale rundballepresser og rundballepakkere er i drift i over 50 land rundt om i verden. Driftsforholdene vest i Irland er av de tøffeste i verden. Holder maskinene her, holder de hvor som helst.

 

McHale forsker, designer og tester deres spesialiserte rundballepresser og rundballepakkere i tråd med sluttbrukerkrav.  I løpet av design og utviklingsstadiet går alle maskiner gjennom kraftig testing med høytproduserende brukere, nemlig irske, engelske, skotske, walisiske, skandinaviske og New Zealand gårdbrukere og entreprenører.

Etter testingen er fullført bruker McHale det siste innen laser og robot teknologi i produksjonen av dets spesialiserte utvalg med rundballepresser og rundballepakkere.  Produksjon finner sted ved to spesialbygde fabrikker i Irland og Ungarn, som fungerer under strenge kvalitetskontroller.  En nøkkelegenskap ved produksjonsstadiet er at det er fullstendig sporbarhet av alle komponentene som er brukt og hver maskin er testet, kjørt og kalibrert før den forlater McHale fabrikken.

All produksjon er i samsvar med de strengeste kvalitetskontroller og alle rundballepresser og rundballepakkere er produsert til ISO 9001: 2008 akkreditering.

Traktor & Landbruk er av Norges største forhandlere av McHale. Både eiere og ansatte kjører selv McHale, og har over mange år opparbeidet seg en unik kompetanse på McHale. Dette er kunnskap som våre kunder verdsetter og nyter godt av.

Link til McHale produsentside: